I'm so sorry about this bad update

 
Sorry för den dåliga uppdateringen. Jag har haft lite mycket att göra denna vecka. Men jag minns inte ens vad jag har gjort. Typ var till powerpark på tisdag, stan på Onsdag och idag har jag varit ock klippt gräs. Imr åker vi till Gotland och Öland. Det blir kul! Nu borde jag verkligen packa och inte sitta här. Ses!
 
//Simone
 
 

-> Beach

en bild av mig och min kompis Stella.
Hej! Detta blir väl mitt första riktiga inlägg då. Idag är jag hos massören. Det var lite kusligt, men gick bra. Sen idag då jag kommer hem ska jag åka till stranden. Sen får vi se jag gör. Ahh, bloggtorkaa! Va ska jag skriva om? Vad vill ni läsa om på denna blogg? Kommentera! 

Designar!

 
 
Gomorron! Som ni ser sker ändringar fotrfarande här på bloggen. Men sen ska jag börja blogga på riktigt. Idag är min kompis Freja hit och vi redigerar kort och ändrar saker och ting på våra bloggar. Men nu ska jag fortsätta, ses!
 
//Smone

Me

Denna blogg ägs av en 98:a som heter Simone. Jag har ett stort intersse för att fota. Jag har en Canon EOS 1100D som jag fotar med. Jag gillar även att vara med vänner och redigera kort. Att skrinna är också något som ligger mig nära om hjärtat. Och min älskade hund Molly står som motiv på många bilder. Jag bor i Finland. Hoppas att ni stannar kvar på bloggen!