Act like a lady

 
 
bara så ni vet - detta är inga konfirmationsbilder
 
En vecka sen jag bloggade sist nu då. Det var också på data. Jag minns typ inte vad jag har gjort. Guldfiskminne! Vi har iaf hållit på med att måla hemma på gården. Idag har vi också moppekortskurs. Åhh, jag hinner inte skriva mer nu så jag får väl blogga mera snart, ses!
 
 
 

Poppin

 
Tjenamors! Nu har Freja och jag data. Nyss skrev jag en jättefinfin provtext:
 
Jag är Simone. Jag har en kanin i min ficka eller väska varje skoldag. Han är svart. Han håller mig alltid socialt uppdaterad. Han heter poppin. Jag köpte honom från djuraffären Ellos.
Han är av rasen iOS 6.
 
I helgen har vi målat hemma. Igår var jag hemma och vi fick även gäster en stund. På kvällen kollade jag idol. Idag har jag moppekortskurs med Emmy. Nu ska jag sluta, ses!
 

Blondies have much more fun

Eller iaf halvblondiner
F.d. Hårfärg
 
Nuvarande hårfärg
 
Jag gillade inte riktigt håret från början. Speciellt inte pannluggen. Inte gillar jag den så jättemycket nu heller men jag vänjer mig. Jag gillar liksom inte håret och alltihopa utan smink men med smink ser håret mycket bättre ut. Osminkad på denna bild. 
 
 
Denna helg har jag varit och hjälpt till på en remont av Vasa rikets sal. Där har jag fått många nya vänner. Det var menat att vi bara skulle vara där på fredagen men vi ville Vara där längre. Så vi stannade ända till söndag. Det är verkligen svårt att beskriva den fina stämningen som är där. Ord räcker inte. Men vi har kommit dit klockan 7 varje morgon. Så då stiger man upp kl.6. Vi har oftast hittat på något på kvällen. Som att nattbada. Då kommer man hem klockan 12. Så det har inte blivit så mycket sovande. Jag kommer verkligen att sakna mina nya vänner som åker hem till olika delar av Finland.
 
 
 
Imorgon börjar skolan. Om vi hade en flaggstång hemma skulle jag lägga flaggan på halvstång idag. Det är inte så att jag inte gillar att gå i skolan eller att få undervisning. För det gör jag. Men jag gillar inte miljön i skolan. Och då menar jag inte byggnaden, utan personerna. Jag hatar att tvingas vara i den mijön och höra svärord och vara med världsliga människor. Jag menar ju inget illa mot mina vänner. Ni som inte är vittnen kanske inte förstår detta men jag orkar verkligen inte förklara. Jag har förändrats mycket denna sommar, och jag tänker inte avvika från min nya livsstil bara för att jag börjar skolan. 
 
Just nu är jag på gymmet, och jag skriver detta inlägg medan jag går från maskin till maskin. Så jag får ju säkert jättemycket gymmat. Detta blev ett långt inlägg men jag behövde verkligen skriva av mig. 
//Simone
 

Hemmaa

 
 
Hej! Nu har jag kommit hem från Gotland. Där var det riktigt bra. Nu är jag hos frissan. Jag håller på och färgar håret. Men vilken färg det blir säger jag inte. Idag ska jag väl inte göra så mycket. Kanske möblera om i rummet. Alla mina planer för idag blev förstörda När jag vaknade upp till regn. så vi går se vad jag gör idag då, ses!
 
 
//Simone